Facebook Twitter Google+

Air optix poklanja Deborah maskare!!

Air optix poklanja Deborah maskare!!

Kupi Air optix leće i uzmi svoju maskaru!!

Sve više i više žena koristi make-up, posebno vodootporan, koji se ne može razmrljati suzama ili znojem. Vodootporni make-up proizvodi imaju više lipida koji pomažu da se make-up dulje zadrži, da se ne skine s vremenom.

Najnovija generacija kontaktnih leća napravljena je od silikon hidrogela koji može apsorbirati lipide. Leća koja apsorbira previše lipida prlja se kako se lipidi talože na površini leće. To može rezultirati osjećajem neudobnosti na kraju dana. Površine nekih silikon hidrogel kontaktnih leća tretirane su kako bi se spriječilo prijanjanje lipida. Time se osigurava manja apsorpcija lipida iz kozmetičkih proizvoda.

AIR OPTIX kontaktne leće koje dišu sTRICOMFORT tehnologijom imaju takav jedinstven plazma tretman površine. To može pomoći da površina leće ostane čista od lipida i osigurati da se površina ne deformira. Time nošenje kontaktnih leća postoje puno ugodnijim iskustvom.Air optix vas nagrađuje i prilikom kupnje dvije kutijice Air optix leća u Livision optici dobijete na poklon Deborah maskaru (vrijedi i za astigmatizam).


Više o Air optix lećama pročitaj ovdje !!23.01.2013. 13:45

Komentari

Vesna 25.01.2013. 12:38

Jel vrijedi i za astigmatizam? Do kada traje promocija?

Livio 26.01.2013. 12:18

Vrijedi i za astigmatizam. Akcija traje do 1.4 ili do isteka zaliha.

Komentiranje nije dozvoljeno.