Facebook Twitter Google+

Blink Total Care dnevni čistač

Blink Total Care dnevni čistač

blink® TotalCare - dnevni čistač - nova formula za veću udobnosti i novo praktično pakiranje.

Nova formula donosi novi spoj surfaktanata koji učinkovito uklanjaju naslage s površine tvrdih plinopropusnih leća, a pri tom su nježni prema oku zahvaljujući viskoznosti otopine koja odgovara suzama.

Sastav:
Tyloxapol surfaktant - čisti i uklanja lipide i ostale naslage
Tromethamine - dodatno uklanja proteine
HPMC (hidroksi propilmetil celuloza) – ovlaživač koji se nalazi u umjetnim suzama te osim ovlaživanja prevenira vezanje proteina na površinu leće
PHMB (poliheksa metilen bigvanid) - konzervans koji se koristi u otopinama za meke lećeblink® TotalCare dnevni čistač se koristi na isti način kao i prethodni proizvod Total Care 30 ml osim što se više ne pjeni kako bi se omogućilo lakše rukovanje s lećama tijekom čišćenja.
Prilagođen je upotrebi s ostalim blink® TotalCare proizvodima.

Najčešći upiti korisnika:

Zašto se formula promijenila, meni se sviđala stara?
Zbog nedostupnosti ključnog sastojka prijašnje otopine, Abbott više nije u mogućnosti je proizvoditi. Zato su se odlučili za novu, moderniju formulu koja se tijekom testiranja pokazala kao izvrsna zamjena.
U čemu je razlika?
Nova formula je biokompatiblnija za oko, što je bitno u slučaju da tekućina dospije u oko. Kombinacijom tri tehnologije, nova formula također omogućuje veću udobnost.
Da li će moje leće ostati jednako čiste kao sa starom otopinom?
Ako novu otopinu koristite prema uputama u pakiranju te u kombinaciji s ostalim Blink Total Care proizvodima, imati ćete ne samo čiste već i udobnije leće.
Zašto dvije bočice od 15 ml umjesto jedne od 30 ml?
Dvije bočice su praktičnije za uporabu a volumen i cijena proizvoda ostaju isti.

09.03.2017. 15:55

Komentari

Komentiranje nije dozvoljeno.