Facebook Twitter Google+

Nova revolucionarna Complete RevitaLens otopina

Nova revolucionarna  Complete RevitaLens otopina

Zašto je važno čuvati kontaktne leće u otopini? Čuvanje u otopini pomaže uklanjanju preostalih bakterija, Acanthamoebe i proteinskih naslaga s vaših kontaktnih leća, tako da su one čiste u trenutku stavljanja u oči. Otopina za njegu Complete RevitaLens u koju stavljate kontaktne leće sadrži blagu, ali djelotvornu dozu dezinficijensa.

Zašto je potrebna nova otopina s većom moći dezinfekcije?

Bakterije se neprekidno razvijaju i postaju rezistentnije na terapiju antibioticima što uzrokuje sve ozbiljnije bolesti. U spremnicima za kontaktne leće čest nalaz infektivnih bakterija otpornih na djelovanje starijih MPD otopina što je posebno izraženo kod cisti Acanthamoebe.

Nakon opširnog i detaljnog istraživanja provedeno na hrvatskom tržištu 2010. godine, došlo se do zaključka kako više od 50% pacijenta kontaktnih leća ne pridržava se uputa za njegu kontaktnih leća i pravilnoj upotrebi otopine.

Statistika

Statistika


„Istraživanje navika nosioca kontaktnih leća“ 2010 godina – Bc Livio Svržnjak, objavljeno u „Hrvatski optičar br.34/2010.

Kako bi bilo što manje komplikacija,bilo je potrebno stvoriti učinkovitu višenamjensku dezinfekcijsku otopinu.

Predstavljamo vam novu otopinu za kontaktne leće koja ima jaču dezinfekcijsku moć (osigurava snažnu antimikrobnu učinkovitost širokog spektra), nisku učestalost obojenja rožnice, bolju podnošljivost i vlažnost kontaktnih leća.

COMPLETE REVITALENS

Abbot tim surađivao je sa svjetski poznatim stručnjacima kako bi za korisnike stvorio sigurniju višenamjensku otopinu. Rezultat je vrlo učinkovita, revolucionarna Complete RevitaLens otopina koja omogućuje veću sigurnost i bolju udobnost. Complete RevitaLens je kompatibilna i sa silikon hidrogelnim (SiHy) i s konvencionalnim hidrogelnim kontaktnim lećama.

COMPLETE RevitaLens MPDS formula je četverodijelni interaktivni sustav sastavljen od dva dezinfekcijska sredstva (Polyquaternium-1 i Alexidine) uklopljena u dva puferska agensa (Boric Acid i EDTA) koji su među njima tampon zona.

Comlete RevitaLens višenamjenska dezinfekcijska otopina (MPDS) osigurava dezinfekciju peroksidne kvalitete uz MPDS-pogodnosti.


Sastav otopine Complete RevitaLens osigurava dezinfekciju i učinkovitost kao peroksidni sustavi, uz djelotvornost na obje forme akantamebe (trofozoidne i cistične), te osigurava snažnu antimikrobnu učinkovitost na uobičajene kliničke izolate širokog spektra i visoku djelotvornost.

Complete

Dokazano je da snažana i učinkovita Complete RevitaLens otopina s kontaktnih leća uklanja 99.99% testnih mikroba a da je istodobno nježna prema očnom tkivu s prihvatljivom udobnošću za svakodnevnu uporabu pacijenta za sve meke leće, uključujući silikon hidrogel.

Complete tekućina

Zbog svojih revolicionarnih značajka jače dezificijenske moći, niske učestalosti obojenja rožnice, bolje podnošljivosti i vlažnosti kontaktnih leća, preporučite svojim pacijentima Complete RevitaLens kako bi bili sigurni i ne bi imali iritacije očiju te ih uputite u pravilno korištenje otopine s priloženom knjižicom s uputama.


Complete

Čuvajte svoje oči kako bi uživali u svom vidi i koristite samo najbolje otopine koje vam preporuča vaš kontaktolog (oftalmolog / optometrist).

Autor:
Bc. Livio Svržnjak, optometrist


10.11.2011. 12:56

Komentari

Komentiranje nije dozvoljeno.