Facebook Twitter Google+

opti – platforma za međunarodne premijere

opti – platforma za međunarodne premijere

Međunarodni sajam optike i dizajna - 10. do 12. siječnja 2014.

Veliki broj međunarodnih izlagača željno očekuju opti 2014. Dieter Dohr, CEO i Predsjednik GHM-a, organizatora sajma opti kaže: „Potražnja za izlagačkim prostorom ostaje i dalje velika, od strane njemačkih i međunarodnih izlagača“. Svi „glavni igrači“ ove industrije, ali i zanimljivi novi izlagači predstaviti će svoje najnovije trendove u 4 izložbena paviljona na sajmu u Münchenu. Više od 23.000 međunarodnih posjetitelja biti će prisutno na ovoj uzbudljivoj priredbi. Oko 500 izlagača predstaviti će inovacije i dostignuća na 40.000 metara kvadratnih. „opti se etablirao kao platforma za premijere na početku godine“, kaže Dohr. Svake godine opti privlači sve više izlagača i posjetitelja izvan Njemačke. Na prošlome sajmu opti predstavio se 491 izlagač iz 31 zemlje, a 23.243 stručnih posjetitelja iz 70 zemalja svijeta se odlučilo posjetiti sajam u Münchenu.
Ponuda sajma: okviri │ IT/Software │ proizvodnja naočala │ stakla za naočale │ slušni aparati │ alati/instrumenti │ naočale za djecu │ kontaktne leće │ oprema za optike │ Low Vision │ sunčane naočale │ sportske naočale


„Vrlo smo uzbuđeni što ćemo biti na sajmu opti“
Osim što će primiti cjelovitu sliku tržišta i imati priliku vidjeti nove proizvode etabliranih izlagača, posjetitelji sajma opti 2014 će također upoznati nove izlagače koji će možda postati zvijezde optičke industrije u budućnosti. Zašto su izlagači odabrali sajam opti 2014 (10. do 12. siječnja 2014.) i što će oni predstaviti na svojoj premijeri? Odgovore na ta pitanja možete pronaći u kratkim izjavama prije sajma.


„Vrlo smo uzbuđeni što ćemo biti na sajmu opti“ kaže Zoe Cosby, Press i PR menadžer tvrtke Oliver Goldsmith (www.olivergoldsmith.com) iz Velike Britanije. „Nakon uspjeha na sajmu opti 2013 mi smo jednostavno znali da trebamo opet doći“. Tvrtka se nalazi u Londonu i predstavljati će cjelokupnu kolekciju sunčanih naočala, naočala za vid, ali i dječjih sunčanih naočala. “opti je jačao svoj impuls tijekom prošlih godina“ Cosby objašnjava. „Pozitivno ozračje i dobra posjećenost su razlog ponovnog izlaganja“.


„Mi ćemo predstaviti eksluzivnu liniju naših naočala koja se sastoje od ručnog izrađenog acetata RX okvira i sunčanih naočala“, kažu Etienne Frederiks i Susanne Klemm iz tvrtke Suzy Glam (www.suzyglam.com) iz Nizozemske. Mi smo osnovali našu tvrtku ove godine i izložiti ćemo najmanje tri modela eksluzivno na sajmu opti, zajedno sa modelima koje smo nedavno lansirali. Sajam u Münchenu im je vrlo važan zbog termina održavanja i dobre organizacije. „Sve više ljudi koje ja poznajem posjećuju opti“, kaže Etienne Frederiks, koji je i sam posjetio sajam opti 2013.


„Mi mislimo da je opti poseban mix opuštene atmosfere i dobrog poslovnog pristupa od strane kupaca, bilo da su njemački optičari koji kupuju od nezavisnih dizajnera ili međunarodni kupci koji su se „prebacili“ sa tradicionalnih sajmova na sajam opti, zbog velike koncentracije međunarodnih profesionalaca“, kaže Eric Balzan, osnivač tvrtke Hapter (www.hapter.it) iz Belluna, Italija. „Naš cilj je doći u kontakt sa najboljim njemačkim optičarima“, kaže Balzan.
Tokai (www.tokai.eu) iz Belgije će izložiti „1.76 index leće“ na sajmu opti. „Tokai je jedini proizvođač leća na svijetu koji nudi 1.76 index leća“, kaže CEO Kurt Leuridan, „one su najtanje na svijetu“. Tvrtka iz Tienena će također predstaviti novi Tokai Blue Coating. „filtriraju ne samo plavu boju svjetla, nego i ultraljubičaste zrake, čime se smanjuje blještanje, poboljšava kontrast i opušta oči“, kaže Leuridan. Mi posjećujemo opti već nekoliko godina i može se primjetiti jačanje važnosti ovoga sajma“.

Posjetite sajam opti 2014 i grad München – grad sa srcem !
Više na: www.opti.de
Za sva pitanja stojimo Vam na usluzi!
Zastupstvo GHM sajma za Hrvatsku:
Belimpex d.o.o.
Antuna Štrbana 18
10000 Zagreb
tel.01 36 48 276, 36 38 363
fax: 01 30 17 992
office@belimpex.hr
www.belimpex.hr


25.11.2013. 09:43

Komentari

Komentiranje nije dozvoljeno.