Facebook Twitter Google+
BioTrue

BioTrue

Ovaj proizvod možete kupiti u optikama:

Zagreb

Livision optika

Vukovarska 58A
Tel: (01) 617 07 18
www.livision-optika.com
Pošalji upit

Karlovac

Optika Paloma

Herte Turze 2
Tel: (047) 41 68 68
www.dr-pavan.com.hr

BioTrue je višenamjenska otopina za meke kontaktne leće nadahnuta biologijom oka. Složeni mehanizam djelovanja oka bio je nadahnuće pri kreiranju BioTrue otopine. Formula BioTrue otopine sadrži tri bio-nadahnute inovacije: pH vrijednost, Hialuron i proteini. BioTrue otopina ima dvostruki sustav dezinfekcije.

Bio inovacije:


pH vrijednost:
BioTreu otopina je jedinstveno kreirana s pH vrijednosti jednakoj onoj zdravog suznog filma. Tako uspijeva zadržati prirodne uvjete u oku.


Hialuron:
BioTreu otopina vlaži kontaktne leće na način na koji to čini i oko. Koristi hialuron (HA) kao ovlaživač, tvar koja se prirodno nalazi u ljudskom oku. Ovalaživač (Hialuron) zadržava se na lećama i do 20 sati. Na površini kontaktne leće stvara se mreža koja privlači vodu i obavija kontaktnu leću bogatim vlažnim slojem, što pomaže u stabilizaciji suznog filma i smanjuje trenje te tako osigurava udobnost kontaktne leće tijekom cijelog dana.


Proteini:
BioTrue zadržava proteine suznog filma u aktivnom stanju, u prirodnom stanju kakvo je prisutno u oku, i sprečava njihovu denaturaciju. Proteini u suznom filmu važni su u brorbi protiv štetnih mikroorganizama. BioTreu otopina obavija i štiti lizozime, proteine u suznom filmu, tako što im pomaže da zadrže svoje prirodno djelovanje protiv štetnih mikroorganizama. Diže i rastvara denaturirane proteine koji se mogu stvoriti na površini kontaktne leće.


Dvostruki sustav dezinfekcije:

Kombinacija PHMB i PQ-1 dezinficijensa djeluje u suradnji s bio nadahnutim inovacijama. Ova kombinacija omogućava da BioTreu otopina prodre, razbije i rastvori stanice štetnih mikroorganizama.
BioTreu optopina izuzetno je učinkovita protiv bakretija, gljivica i akantomebe.
">

FDA / ISO standard


Pročitajte uputu za pravilno korištenje otopina za njegu mekih kontaktnih leća


Tehničke karakteristike

Pakiranje: 300ml
Posudica: da
Sistem očuvanja vlažnosti: hialuron
Konzervans:
Rok valjanosti nakon otvaranja: 90 dana


28.10.2011. 14:45

Komentari

Livio 05.03.2012. 12:44

Iskoristi promociju Biotrue otopine 1+1 gratis u Optici Kraljević,Zagreb.

Komentiranje nije dozvoljeno.