Facebook Twitter Google+
Solo Care Aqua

Solo Care Aqua

Ovaj proizvod možete kupiti u optikama:

Zagreb

Livision optika

Vukovarska 58A
Tel: (01) 617 07 18
www.livision-optika.com
Pošalji upit

Karlovac

Optika Paloma

Herte Turze 2
Tel: (047) 41 68 68
www.dr-pavan.com.hr

SOLO-Care Aqua je “sve u jednom” otopina za meke kontaktne leće koja osigurava ugodu nošenja kontaktnih leća tijekom cijelog dana.

To omogućavaju njezine dvije najvažnije karakteristike:
  • Hydrolock efekt dugotrajne vlažnosti - pomoću Sorbitola i ProVitamina B5 zadržava vlažnost kontaktne leće. Time Solo Care Aqua omogućava ugodnije i dugotrajnije nošenje kontaktnih leća. - ProVitamin B5 - zadržava vlažnost i sprečava isušivanje leća. - Sorbitol - sastojak koji na sebe veže vlagu
  • MicroBlock posudica za kontaktne leće s antibakterijskim učinkom. Dno MicroBlok posudice presvučeno je antibakterijskim sastojcima (ionima srebra) pa se u dodiru s dnom MicroBlok posudice uništavaju mnoge vrste bakterija i mikroorganizama. MicroBlok posudica sprečava razvoj novih bakterija u posudici.
Solocare aqua otopina dezinficira, ovlaži, očisti i uklanja naslage s kontaktnih leća u samo 5 minuta te su spremne za korištenje. Solocare aqua otopinu možemo koristiti i za ispiranje kontaktnih leća.Solo Care Aqua je dostupan u dva različita pakovanja. Veliko pakovanje od 360 ml i malo od 90 ml koje je praktično za putovanje (pogotovo avionom, jer količina manja od 100 ml smije u ručnu prtljagu).

Solo Care

Autor:
bc. Livio Svržnjak, optometrist

Pročitajte uputu za pravilno korištenje otopina za njegu mekih kontaktnih leća


Tehničke karakteristike

Pakiranje: 90 ml i 360 ml
Posudica: 90 ml - da, 360 ml - da
Sistem očuvanja vlažnosti: Sorbitol i provitamin B5
Konzervans: Polyhexanide (PHMB)
Rok valjanosti nakon otvaranja: 90 dana


25.09.2011. 13:36

Komentari

Komentiranje nije dozvoljeno.