Facebook Twitter Google+

Koje su najsigurnije kontaktne leće i zašto?

Koje su najsigurnije kontaktne leće i zašto?

Kada specijaliste za kontaktne leće upitate koje su najsigurnije kontaktne leće za oči, uvijek će Vam reći dnevne. Kada ih pitate koje su leće najpraktičnije za uporabu, odgovor jednevne.Kada upitate koje su leće najudobnije, odgovor je opet dnevne.!- Optometry Times
Najsigurniji tip kontaktih leća su jednodnevne kontatkne leće jer je uz njih rizik od infekcije oka najmanji jer se mijenju na dnevnoj bazi!Zašto jednodnevne kontaktne leće?
- Jednodnevne kontaktne leće su namijenjene za nošenje tijekom jednoga dana. Ujutro se stave te navečer izvade i bace. Drugi dan se otpakira novi sterilni par leća.
- Sa zdravstvenog gledišta jednokratne kontaktne leće kako se još nazivaju su najbolja opcija među kontaktnim lećama, jer se tijekom jednog dana ne stignu stvoriti naslage koje bi uzrokovale komplikacije.
- Velika prednost dnevnih mekanih kontaktnih leća je ta, što ih ne moramo čistiti. Upravo zbog činjenice što se dnevne kontaktne leće svakog dana na oko stavljaju direktno iz sterilnog pakiranja one su najčišće i najsigurnije moguće rješenje za korisnike kontaktnih leća.
- Dnevne kontaktne leće izrazito su pogodne u sportskim uvjetima koji mogu povećati rizik od infekcije oka ( vodeni sportovi, pijesak i prašina, blato...), a isto tako predstavljaju olakšanje zbog toga što za razliku od dioptrijskog okvira ne sputavaju u izvođenju sportova ( vidno polje, kaciga, zaštitne naočale...)Naša preporuka za dnevne kontaktne leće po sada super cijenama:


Clariti ili Proclear dnevne kontaktne leće -20% popusta!
Acuvue 1 Day Trueye ili Acuvue Oasys 1-Day 3+1 GRATIS!
Sve informacije o kuponima i popustima možete saznati u poslovnicama Livision optike.
24.05.2019. 09:50

Komentari

Komentiranje nije dozvoljeno.